Inside the design of a new co-working office space by nook architects

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

 

nook architects have designed Zamness, a new co-working office space, located in Barcelona, Spain.

 

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

 

We first notice there are large tables throughout the space, so people can choose different places to gather and work.

 

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

 

The internal use of glass walls makes the space feel open, and allows natural light from the windows to carry through the space.

 

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

 

From behind, this yellow office seems to be all closed in…

 

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

 

….but it’s actually glass on the other two sides that face the exterior windows.

 

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

 

A small lounge area provides a more relaxed place to work in.

 

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

 

You can see pops of yellows and reds show up everywhere in the office.

 

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

 

A kitchen/bar is a natural place for social time with co-workers.

 

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

 

The internal rooms provide space for closed-door meetings, or quieter work areas.

 

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

 

The bathroom’s hand-wash area is glassed off from the rest of the office.

 

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

ZAMNESS Office Space by nook architects

Photography by nieve | Productora

  • Facebook
  • Google Plus