Counterpoint House by Paul Raff Studio

Photography by Ben Rahn/A-Frame Inc.

 

Paul Raff Studio have designed a lofty, light filled home for a family of four in Toronto, Canada.

 

Counterpoint House by Paul Raff Studio

Photography by Ben Rahn/A-Frame Inc.

 

The dining room features floor-to-ceiling windows that show off the backyard view.

 

Counterpoint House by Paul Raff Studio

Photography by Ben Rahn/A-Frame Inc.

 

A kitchen filled with white cabinets reflects the light, ensuring a very bright space.

 

Counterpoint House by Paul Raff Studio

Photography by Ben Rahn/A-Frame Inc.

 

A window high up on the wall, allows lots of natural light to flood the living room and kitchen.

 

Counterpoint House by Paul Raff Studio

Photography by Ben Rahn/A-Frame Inc.

 

From the kitchen, you can see the front door on the left, and a window, that is located in the office.

 

Counterpoint House by Paul Raff Studio

Photography by Ben Rahn/A-Frame Inc.

 

The office is specifically designed for two, and has an uninterrupted view of the front yard through the floor-to-ceiling window.

 

Counterpoint House by Paul Raff Studio

Photography by Ben Rahn/A-Frame Inc.

 

Custom cabinetry has been designed to fit the space perfectly.

 

Counterpoint House by Paul Raff Studio

Photography by Ben Rahn/A-Frame Inc.

 

A wooden staircase takes you to the second floor, and provides a nice natural contrast to the white walls.

 

Counterpoint House by Paul Raff Studio

Photography by Ben Rahn/A-Frame Inc.

 

Here’s a close-up look at the stair handrail.

 

Counterpoint House by Paul Raff Studio

Photography by Steve Tsai

 

This bathroom features a floating vanity with a large double sink.

 

Counterpoint House by Paul Raff Studio

Photography by Ben Rahn/A-Frame Inc.

 

Here you can see the detail of the facade. A screen helps limit the amount of sun that hits the windows.

 

Counterpoint House by Paul Raff Studio

Photography by Steve Tsai

  • Facebook
  • Google Plus